Sportpark deels op slot door maatregelen

  • De club

Het sportpark gaat vanaf volgende week grotendeels op slot door de nieuwe maatregelen die vrijdagavond bekend zijn geworden. Publiek is voor de komende drie weken helaas niet welkom.

Het kabinet maakte vrijdagavond bekend dat het met nieuwe maatregelen de besmettingen omlaag moeten. Dit heeft gevolgen voor jouw bezoek aan G.V.V.V., want vanaf zaterdagavond 13 november veranderen er meerdere regels.

Publiek niet meer welkom

In ieder geval tot zaterdag 4 december is er geen publiek welkom bij trainingen en wedstrijden. Dat betekent dat wij alleen mensen op ons complex toe mogen laten die komen trainen, training komen geven of vanuit hun functie aanwezig moeten zijn. Voor alle anderen is het sportpark voorlopig gesloten.

Clubhuis op zaterdag open

Enige uitzondering op die regel is voor mensen die op zaterdag het clubhuis bezoeken. Iedereen kan op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs de kantine en het terras betreden. Het is verplicht om een zitplaats te kiezen. Tijdens trainingsavonden blijft de kantine gesloten, in verband met de verplichte sluitingstijd van 20.00 uur.

Coronatoegangsbewijs blijft binnen verplicht

Het gebruik van het coronatoegangsbewijs verandert ook op andere plekken niet. Voor de kleedkamers heb je dus ook een coronatoegangsbewijs nodig. Heb je geen geldige QR-code in de CoronaCheck-App of op papier? Dan kan je geen gebruik maken van de overdekte faciliteiten en het horecaterras.

Ander nieuws

Team stewards aanwezig bij bekerfinale Feyenoord – NEC // Word jij ook steward?

De club | 23 april 2024
Lees meer

Naar de vrijmarkt of festival: sportpark gesloten op Koningsdag

De club | 20 april 2024
Lees meer

Elke dag een betere club: zin in een nieuwe uitdagende functie?

De club | 19 april 2024
Lees meer