Taoufik Adnane tekent voor dertiende seizoen

  • Het eerste

Taoufik Adnane heeft dinsdagavond zijn contract in de hoofdmacht van G.V.V.V. verlengd. De 36-jarige linksback gaat daarmee zijn dertiende seizoen in bij de Veenendaalse blauwhemden.

Spontaan, behulpzaam en geliefd. Taoufik Adnane (Rhenen, 31 oktober 1985) heeft zich de laatste seizoenen in de harten gespeeld van de blauwe aanhang. Niet gek, want al 310 officiële wedstrijden kon de achterban rekenen op diens inzet en strijdlust. De technische commissie is dan ook verheugd dat met Taoufik Adnane het eerste aflopende contract van de selectie is verlengd tot medio 2023.

De Boer: ‘Geen twijfel’

Voor technisch manager Rob de Boer was het geen twijfel om Adnane langer voor de ploeg te behouden: “Taoufik Adnane is nog erg fit voor zijn leeftijd en vormt nog altijd een vaste waarde in onze ploeg. Het is dan ook erg fijn dat wij beiden niet hoefden na te denken over de vraag om er nog een jaartje aan te plakken.”

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer