Volg G.V.V.V. – AFC Amsterdam live

  • Het eerste

Jammer genoeg is er geen publiek welkom bij de wedstrijden, dus ook niet bij G.V.V.V. – AFC Amsterdam. Mis toch niets van die wedstrijd, door de wedstrijd live te kijken!

Lekker op zaterdagmiddag langs de lijn de hoofdmacht aanmoedigen zit er even niet in. Zie toch alles wat er gebeurt binnen de lijnen, door het duel te volgen via de livestream! Via Eyecons wordt de wedstrijd zaterdagmiddag live uitgezonden. Je kijkt de hele wedstrijd voor maar €4,99. Bekijk de wedstrijd zaterdag via deze link.

Ook te volgen via onze socials

Geen tijd om de hele middag naar de wedstrijd te kijken? Blijf dan op de hoogte via de belangrijkste updates op onze social mediakanalen. Zo heb jij in een oogopslag snel alle gebeurtenissen uit de inhaalwedstrijd gelezen. Via Twitter houden wij je met een uitgebreid wedstrijdverslag op de hoogte, via Instagram zie jij de hoogtepunten voorzien van beeld en op onze website volg je morgen het liveblog.

 

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer