Aangescherpte coronamaatregelen voor de sport

  • De club

Het demissionair kabinet heeft in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus maatregelen aangekondigd voor de sport, om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. De vanaf 19 december geldende maatregelen blijven tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 van kracht. 

Trainingsmogelijkheden voor jeugdteams blijven ongewijzigd. Het blijft mogelijk om overdag met je team te trainen, zonder daarbij afstand te houden tot elkaar. Teams gaan nu eerst genieten van de winterstop. Informatie over het trainen in het nieuwe jaar volgt in een later stadium.

Beperkingen voor seniorenteams

Het is voor alle seniorenteams niet meer toegestaan om oefenwedstrijden te spelen, ook niet tegen andere teams van G.V.V.V. Er mag in tweetallen worden getraind, op anderhalve meter afstand van elkaar. Sportparken blijven na 17.00 uur gesloten.

Clubhuis gesloten

De kantine is in verband met de nieuwe maatregelen gesloten.

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer