ALV herkiest voorzitter Barry van de Lagemaat

  • De club

De Algemene Ledenvergadering heeft dinsdagavond unaniem gekozen voor een verlenging van de termijn van Barry van de Lagemaat. De voorzitter gaat daarmee voor zijn tweede periode van drie jaar.

Van de Lagemaat nam drie jaar geleden het stokje als voorzitter over van Theo Leushuis en leidt sindsdien de vereniging. Na diverse organisatorische verbeterslagen, ondersteund door de taskforce, kwam er aan zijn eerste periode als voorzitter een einde. Middenin de ontwikkelingen waarin de club zich bevindt, is Barry enthousiast om zijn termijn met nog drie jaar te verlengen. De Algemene Ledenvergadering stemde daar dinsdagavond unaniem mee in.

Presentatie nieuwe bestuurders

In de Algemene Ledenvergadering werd René van Maasakkers bedankt voor zijn enorme inzet voor de vereniging en werden aansluitend zijn opvolgers gepresenteerd aan de ruim dertig aanwezige leden. Joanne van Hoeflaken en Bianca Oosterbroek stelden zich kort voor en gaven aan graag kennis te maken met iedereen die verbonden is aan de vereniging.

Terugblik

De online ALV werd begonnen met een moment van stilte voor alle leden die in de afgelopen tijd overleden. Daarna blikten de bestuurders terug op de gebeurtenissen van het laatste jaar.

De Veense Voetbalcup was een groot succes.

Simon Brouwers sprak als bestuurslid Voetbal Academy zijn lof uit over de betrokken personen die ervoor hebben gezorgd dat G.V.V.V. het certificaat ‘Regionale Jeugdopleiding’ mag dragen en blikte terug op de prettige samenwerking van alle Veenendaalse voetbalclubs tijdens de Veense Voetbalcup.

Begroting en resultaat

Penningmeester Loek Budding presenteerde tevreden de cijfers van het afgelopen seizoen en de begroting voor het komende seizoen en lichtte toe waar de kansen en uitdagingen liggen op financieel gebied.

Op het dak van onze accommodatie liggen 274 zonnepanelen.

Erwin Gerritsen sprak over de facilitaire ontwikkelingen, waaronder de aansluiting van de zonnepanelen. Daarna lichtte Wilfried Bruijnzeels de organisatorische ontwikkelingen voor, met als grootste voorbeeld het aanstellen van Joanne en Bianca en eerder al Simon Brouwer en Martin van Eck. Tot slot sprak Youri van Doorn over de verdere groei van team Marketing & Communicatie, de toename van het online bereik en de overname van de fanshop.

Nog vragen?

Het Algemeen Bestuur bedankt de aanwezige leden voor hun aanwezigheid en inbreng. Mocht je de ALV hebben gemist of nog vragen hebben? Neem dan contact op met Loek Budding.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 11 juni 2024
Lees meer