G.V.V.V. breekt contract met Justin Spies open

  • Het eerste

Justin Spies en G.V.V.V. hebben het lopende contract tot 2023 opengebroken en met nog een jaar verlengd. Spies blijft daarmee tot tenminste 2024 verbonden aan de club.

Groeibriljant Justin Spies (Ede, 12 april 2001) blijft maar schrijven aan zijn ondertussen bekende jongensboek. De 20-jarige speler uit eigen opleiding is niet meer weg te denken uit de basiself van het vlaggenschip en kenmerkt zich door zijn grote inzet en kwaliteiten. Hij speelde tot dusver zeventien officiële wedstrijden in het vlaggenschip.

Justin Spies tekende vorig seizoen een tweejarig contract, waardoor al zeker was dat hij ook volgend seizoen in het blauw en wit bleef spelen. Concluderend dat het talent zich ontzettend thuis voelt bij ‘zijn’ G.V.V.V. en ook de technische commissie zeer tevreden is met de prestaties en continue ontwikkeling van Spies, werd besloten er nog een seizoen aan vast te plakken.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Supportersvereniging en -groep regelen artiest na return zaterdag

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

G.V.V.V. met één been in volgende ronde na winst bij Groene Ster

Het eerste | 31 mei 2023
Lees meer