G.V.V.V. breekt contract met Justin Spies open

  • Het eerste

Justin Spies en G.V.V.V. hebben het lopende contract tot 2023 opengebroken en met nog een jaar verlengd. Spies blijft daarmee tot tenminste 2024 verbonden aan de club.

Groeibriljant Justin Spies (Ede, 12 april 2001) blijft maar schrijven aan zijn ondertussen bekende jongensboek. De 20-jarige speler uit eigen opleiding is niet meer weg te denken uit de basiself van het vlaggenschip en kenmerkt zich door zijn grote inzet en kwaliteiten. Hij speelde tot dusver zeventien officiële wedstrijden in het vlaggenschip.

Justin Spies tekende vorig seizoen een tweejarig contract, waardoor al zeker was dat hij ook volgend seizoen in het blauw en wit bleef spelen. Concluderend dat het talent zich ontzettend thuis voelt bij ‘zijn’ G.V.V.V. en ook de technische commissie zeer tevreden is met de prestaties en continue ontwikkeling van Spies, werd besloten er nog een seizoen aan vast te plakken.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer