G.V.V.V. oefent tegen hoofdklasser Eemdijk

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft in Eemdijk een oefentegenstander gevonden voor aanstaande zaterdag. De ploeg van Gery Vink speelt op eigen veld tegen de hoofdklasser.

Door het stilleggen van de competitie en de beperkte mogelijkheid om te trainen, zocht de technische staf ook voor aanstaande zaterdag een tegenstander voor een oefenwedstrijd. In hoofdklasser Eemdijk heeft G.V.V.V. een ploeg gevonden die op sportpark Panhuis wil komen spelen. Het oefenduel begint om 13.00 uur.

Koploper in hoofdklasse

Hoofdklasser Eemdijk is in vorm en bezet momenteel de eerste plaats in de hoofdklasse B. G.V.V.V. wist de laatste twee duels in de Jack’s League ongeslagen te blijven en maakte ook indruk in het oefenduel tegen SV Spakenburg.

Volg het duel live

Helaas is ook bij deze oefenwedstrijd geen publiek welkom. Daarom zenden wij de wedstrijd gratis uit. Te weinig tijd om de hele wedstrijd te volgen? Blijf ook op de hoogte van de gebeurtenissen via onze socials en het liveblog op de website.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer