G.V.V.V. weet Mart de Jong langer te binden

  • Het eerste

G.V.V.V. is erin geslaagd om het aflopende contract van Mart de Jong met één seizoen te verlengen, tot medio 2023. De Edenaar tekende deze week voor zijn zesde jaar in Veenendaal.

Sinds de komst van Mart de Jong (Ede, 21 november 1995) naar G.V.V.V. is de middenvelder bijna niet meer weg te denken uit de basiself van de blauwhemden. De 26-jarige De Jong kon eerder dit seizoen veelal rekenen op invalbeurten, maar stelde in de laatste wedstrijden zijn plek in de basisformatie weer veilig.

Mart de Jong zit op zijn plek in Veenendaal en tekende daarom deze week zijn nieuwe eenjarige contract bij de hoofdmacht. Tot dusver speelde De Jong 115 officiële wedstrijden voor G.V.V.V., waarin hij drie keer doeltreffend was en twaalf assists afleverde.

De Boer: ‘Mart is een gewaardeerde basisspeler’

De technische commissie is verheugd dat het ook met Mart de Jong heeft weten te verlengen. “Mart de Jong is al jaren een zeer gewaardeerde basisspeler”, spreekt technisch manager Rob de Boer zijn lof uit over de middenvelder. “Wij zijn blij om ook hem nog minimaal een seizoen langer in onze selectie te hebben.”

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer