Hoofdmacht hervat trainingen na winterstop

  • Het eerste

Het eerste elftal begint volgende week weer met trainen. Na twee weken winterstop biedt de technische staf vanaf maandag vier trainingsmomenten aan.

Na een geslaagde jaarafsluiting op zaterdag 18 december hervat de hoofdmacht op maandag 3 januari weer het trainingsschema voor de tweede seizoenshelft. De technische staf biedt de selectie elke week vier verschillende trainingsmomenten aan.

Aangepaste oefeningen

De huidige lockdown maakt het niet mogelijk om in volledig groepsverband te trainen, daarom heeft Gery Vink zijn trainingsoefeningen aangepast. Met de huidige maatregelen mag je uitsluitend in tweetallen trainen. De selectie krijgt de mogelijkheid om op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag te trainen. Ook is er op zaterdagochtend 7 januari een training.

Door de geldende maatregelen is het bezoeken van de trainingen nog altijd niet toegestaan.

Ander nieuws

Aflopende contract Jordi Bitter niet verlengd

Het eerste | 14 jan 2022
Lees meer

Mats Grotenbreg tekent bij tot medio 2023

Het eerste | 30 dec 2021
Lees meer

Melvin van de Haar levert contract in

Het eerste | 24 dec 2021
Lees meer