Johan Jansen na de zomer naar Sparta Nijkerk

  • Het eerste

Johan Jansen heeft in Sparta Nijkerk een nieuwe club gevonden voor volgend seizoen. Dat maakten beide partijen bekend, nadat Jansen eerder liet weten G.V.V.V. te gaan verlaten. 

Na ruim driehonderd officiële wedstrijden in het eerste elftal van G.V.V.V., maakte de doelman een maand geleden bekend om na dit seizoen nog één keer een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Die heeft Jansen dicht bij huis gevonden, want derdedivisionist Sparta Nijkerk wist zich voor het nieuwe voetbaljaar te verzekeren van zijn kwaliteiten.

‘Ervaren doelman met aanvullende kwaliteiten’

“Na goede gesprekken met de 32-jarige Barnevelder werd duidelijk dat de ambities van Johan en Sparta Nijkerk overeenkomen. We zijn dan ook blij dat we met Johan een ervaren doelman, met aanvullende kwaliteiten, aan onze selectie hebben kunnen toevoegen”, liet technisch manager Ruitenbeek weten op de website van Sparta Nijkerk.

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer