Johan Jansen na de zomer naar Sparta Nijkerk

  • Het eerste

Johan Jansen heeft in Sparta Nijkerk een nieuwe club gevonden voor volgend seizoen. Dat maakten beide partijen bekend, nadat Jansen eerder liet weten G.V.V.V. te gaan verlaten. 

Na ruim driehonderd officiële wedstrijden in het eerste elftal van G.V.V.V., maakte de doelman een maand geleden bekend om na dit seizoen nog één keer een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Die heeft Jansen dicht bij huis gevonden, want derdedivisionist Sparta Nijkerk wist zich voor het nieuwe voetbaljaar te verzekeren van zijn kwaliteiten.

‘Ervaren doelman met aanvullende kwaliteiten’

“Na goede gesprekken met de 32-jarige Barnevelder werd duidelijk dat de ambities van Johan en Sparta Nijkerk overeenkomen. We zijn dan ook blij dat we met Johan een ervaren doelman, met aanvullende kwaliteiten, aan onze selectie hebben kunnen toevoegen”, liet technisch manager Ruitenbeek weten op de website van Sparta Nijkerk.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Visserslatijn deel II

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer