Laatste trainingen 2021 en start nieuwe competities 2022

  • Opleiding

We naderen alweer het einde van 2021 en ook het einde van de najaarscompetitie voor de meeste teams. Aanstaande zaterdag staat voor de meeste teams de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar op het programma.

Tot en met donderdag 16 december kan er getraind worden door de teams, rekening houdend natuurlijk met de huidige Corona maatregelen. Zie ook het eerdere bericht hierover, die u door hier te klikken nogmaals kunt lezen.

De trainingen zullen weer starten in de eerste week na de Kerstvakantie, dit is dus vanaf maandag 10 januari 2022. De tijdstippen zullen afhankelijk zijn van de dan geldende Corona maatregelen. Hierover zullen wij jullie nog nader informeren zodra hierover meer duidelijkheid is.

De KNVB is inmiddels druk doende om de indelingen en programma’s voor de voorjaarscompetities vast te stellen. De indelingen worden door de KNVB gebaseerd op de resultaten in het najaar van de teams. De publicaties van de indelingen en het nieuwe programma is als volgt:

Landelijke competities (JO15-1/JO17-1/JO19-1)

Ook hiervoor geldt dat dit nog onder het voorbehoud is van de maatregelen die de regering tegen die tijd hanteert. Zodra er meer informatie vanuit de KNVB is, zal dit gecommuniceerd worden met de leiders/trainers van de teams, zodat zij hun team kunnen informeren.

Met vriendelijke groet,

Gert van de Haar
Wedstrijdsecretaris Jeugd G.V.V.V.
Email: Jeugdwedstrijden@gvvv.nl

Ander nieuws

Ajax Camp bij G.V.V.V. in volle gang

Opleiding | 16 juli 2024
Lees meer

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer