Maikel Epskamp verlengt contract tot 2023

  • Het eerste

G.V.V.V. is erin geslaagd om zich ook volgend seizoen te verzekeren van de kwaliteiten van Maikel Epskamp. De talentvolle verdediger tekent een nieuw contract tot 2023.

De talentvolle Maikel Epskamp (Ede, 21 januari 2002) werd door de technische commissie afgelopen zomer teruggehaald naar vertrouwde bodem. De 19-jarige rechtsback begon in de jeugdopleiding van G.V.V.V., werd in 2013 gescout door Vitesse en speelde het laatste seizoen in de opleiding voor N.E.C.

Onder de hoede van trainer Gery Vink werd de inzet van Maikel Epskamp in de bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam beloond met een basisplaats als rechterverdediger. Die positie heeft hij tot op heden niet afgestaan, waarmee zijn totale wedstrijdteller nu op vier officiële duels staat.

De Boer: ‘Mooi om te zien’

Technisch manager Rob de Boer looft de kwaliteiten van Maikel Epskamp. “Het is mooi om te zien dat we ook met Maikel een jongen van de club hebben die zich snel in de basis heeft gespeeld. Wij zien veel potentie in Maikel en dus is het goed dat hij een seizoen langer blijft.”

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Voorbeschouwing // G.V.V.V. ontvangt recordkampioen gelijke spelen vv Noordwijk

Het eerste | 17 april 2024
Lees meer

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer