Mats Grotenbreg tekent bij tot medio 2023

  • Het eerste

Mats Grotenbreg en G.V.V.V. hebben het aflopende contract met een seizoen verlengd. De verdediger blijft hierdoor tot minimaal 2023 onderdeel van de hoofdmacht.

Mats Grotenbreg (Arnhem, 21 januari 1998) miste sinds zijn komst naar G.V.V.V. nagenoeg geen officiële wedstrijd en moest door ziekte alleen de uitwedstrijd tegen Koninklijke HFC (0-0) aan zich voorbij laten gaan. De multifunctionele verdediger speelde tot dusver dertien officiële wedstrijden in het vlaggenschip, voornamelijk als rechtervleugelverdediger.

De technische commissie van de vereniging slaagde er aan het begin van dit kalenderjaar in om Mats Grotenbreg te contracteren. De 23-jarige verdediger kwam over van derdedivisionist USV Hercules. Daarvoor kwam hij uit voor Jonge Kracht, PSV, TOP Oss en Vitesse.

De Boer: ‘Hij ontwikkelt zich goed’

Technisch manager Rob de Boer is content met de verlenging van de verdediger: “Zowel de technische commissie als staf vinden dat Mats zich goed ontwikkelt, vooral centraal achterin. Mats is nog jong en kan alleen maar beter worden. Wij zijn blij dat het contract met hem verlengd is.”

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer