Melvin van de Haar levert contract in

  • Het eerste

Melvin van de Haar heeft zijn doorlopende contract bij G.V.V.V. ingeleverd. De jonge middenvelder had nog een verbintenis tot de zomer van 2023.

De jeugdspeler heeft dat besluit genomen in overleg met de technische commissie en hoofdtrainer Gery Vink. Melvin van de Haar (Veenendaal, 3 oktober 2001) maakte afgelopen periode kenbaar toe te zijn aan meer speeltijd. Toen de club hem die garantie niet kon geven, besloot de 20-jarige middenvelder zijn doorlopende contract in te leveren en aan het einde van dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.  

Voetbalcarrière

Melvin van de Haar begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van G.V.V.V. en werd in 2012 gescout door Vitesse. Bij de Arnhemmers bleef hij tot 2018 actief, om daarna een seizoen uit te komen voor De Graafschap. In 2019 keerde Van de Haar terug op het blauwe nest. Hij trainde als speler van de O19 vrijwel direct mee met de hoofdmacht en kreeg begin 2020 een contract aangeboden.

In twee seizoenen kwam Van de Haar tot elf officiële wedstrijden. Daarin moest hij het voornamelijk doen met invalbeurten. In de bekerwedstrijd tegen VVOG overtuigde Van de Haar door vlak na zijn invalbeurt met een assist en doelpunt zijn ploeg naar de volgende ronde te helpen.

G.V.V.V. bedankt Melvin voor zijn inzet en hoopt op een fijne afsluiting van dit seizoen.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer