Ondersteuning secretaris met nieuwe verdeling

  • De club

De afgelopen maand heeft secretaris Erwin Gerritsen samen met adviseur Wilfried Bruijnzeels verkend op welke wijze de secretaris kan worden ondersteund in zijn taken. Met een nieuwe taak- en rolverdeling is dit gerealiseerd.

In de nieuwe organisatiestructuur van de vereniging vallen naast de beschreven taken van een secretaris tegenwoordig ook alle operationele zaken van de vereniging. Om de druk op de secretaris te verlagen, heeft Erwin Gerritsen samen met Wilfried Bruijnzeels gekeken naar versterking in de onderliggende commissies.

Facilitaire zaken

G.V.V.V. is blij dat het Meeuwie Dortmond bereid heeft gevonden om de secretaris te ondersteunen bij het coördineren van facilitaire zaken, het onderhoud van de accommodatie en de horeca in het clubhuis. De 60-jarige Dortmond heeft relevante ervaring voor deze taken opgedaan bij Universiteit Wageningen en een grote scholengemeenschap in Amersfoort.

Veiligheidszaken

Ook in de veiligheidscommissie is de aansturing veranderd. Wilco Robbertsen fungeerde binnen dit team al als Hoofd Steward, maar neemt per direct de rol van coördinator over van Erwin Gerritsen. Erwin blijft vanuit zijn rol als secretaris aanspreekpunt en betrokken in overleggen met gemeente, politie, KNVB en clubs. De operationele leiding komt door deze aanpassing volledig te liggen bij Wilco Robbertsen. G.V.V.V. is druk bezig om naast Wilco nog een coördinator aan te stellen.

Overige zaken

Wilfried Bruijnzeels blijft als adviseur binnen het Algemeen Bestuur ondersteuning bieden bij overige zaken van de secretarisrol. Denk aan maatschappelijke activiteiten, licentiezaken en de regierol bij het organisatieontwikkelproces.

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer