Ook Joeri Potjes verlengt contract bij G.V.V.V.

  • Het eerste

Joeri Potjes en G.V.V.V. hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2022. De nieuwe verbintenis van de centrale verdediger is met één jaar verlengd, tot medio 2023.

Het wordt voor Joeri Potjes (Nijmegen, 19 augustus 1998) zijn vierde seizoen bij het Veenendaalse vlaggenschip. De 23-jarige speler tekende in 2019 op sportpark Panhuis, toen G.V.V.V. hem oppikte bij de beloften van Vitesse. Bij die club doorliep Potjes nagenoeg de gehele jeugdopleiding en maakte hij alleen een uitstapje naar de beloften van N.E.C.

De linkspoot maakte een zichtbare ontwikkeling door in het eerste elftal van G.V.V.V. en eiste in zijn tweede seizoen bij de club zijn plek in de centrale verdediging op. Ook dit seizoen heeft hij die positie niet afgestaan en speelde hij in alle officiële duels. Totaal speelde Potjes tot dusver dertig officiële wedstrijden in de hoofdmacht.

De Boer: ‘Niet meer dan logisch’

Het is voor de technische commissie een logische keuze om het contract met Joeri Potjes te verlengen. Rob de Boer: “Joeri ontwikkelt zich nog steeds. Wij zien hem steeds beter worden en dus is het niet meer dan logisch dat zijn contract is verlengd.”

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

STAND: Ook G.V.V.V. kan zegereeks koploper Spakenburg niet doorbreken

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer