Van Hoeflaken en Oosterbroek enthousiast aan de start

  • De club

Joanne van Hoeflaken en Bianca Oosterbroek zijn nieuwe bestuurders binnen G.V.V.V. Het enthousiaste tweetal bekleedt per direct de bestuursfunctie Organisatie Voetbalzaken. ‘De visie spreekt ons erg aan.’

Via maatschappelijke projecten leerden Joanne en Bianca de organisatie en cultuur binnen de vereniging de afgelopen periode beter kennen. Zij werden enthousiast van de verhalen en plannen die er zijn voor de toekomst. Toen de vraag kwam of zij de functie van Rene van Maasakkers wilden overnemen, hoefde er niet lang nagedacht te worden. “De verhalen van Wilfried Bruijnzeels en Barry van de Lagemaat spraken mij ontzettend aan”, aldus Joanne van Hoeflaken.

‘Opgevoed met G.V.V.V.’

De 42-jarige is in het dagelijks leven actief als Global Education Manager voor een haarcosmetica firma en is in die functie strategisch verantwoordelijk voor het uitrollen van educatie met betrekking tot de producten in meer dan 85 landen. Van Hoeflaken komt al van kinds af aan bij G.V.V.V. “Ik ben opgevoed met G.V.V.V. Mijn vader is hier al meer dan twintig jaar lid en runt nu de kantine. Ook mijn broertje heeft hier gevoetbald, dus als vanzelf kwam ik regelmatig mee. Nu voetbalt mijn zoontje hier in de JO10-2.”

Van Hoeflaken (42) komt al van jongs af aan bij G.V.V.V.

Joanne is blij dat zij in deze functie kan samenwerken met Bianca Oosterbroek. Ook Bianca is 42 jaar en heeft haar zoontje in hetzelfde team voetballen als die van Joanne. “In mijn jeugd verkoos ik altijd al de blauwe kant boven de rode kant”, knipoogt Bianca. “Ik heb zelf nooit gevoetbald, maar toen we vorig jaar weer terug in Veenendaal kwamen wonen hebben we voor onze zoon uiteraard gekozen voor G.V.V.V.” Bianca is in haar dagelijks leven werkzaam in de IT.

‘Werven vrijwilligers belangrijke taak’

Het tweetal staat aan de vooravond van een professionaliseringsslag in de organisatie. Beiden zijn dan ook blij om vanuit deze bestuursfunctie betrokken te zijn. Bianca: “Als bestuurder van de voetbalzaken sta je middenin de vereniging en kan je op veel vlakken verschil maken. Dat spreekt mij in deze functie erg aan. We moeten ons de komende tijd focussen op de organisatiestructuur, waarin het werven van nieuwe vrijwilligers en bouwen aan goede samenwerking een belangrijk onderdeel vormt.”

Oosterbroek (42) werd enthousiast van de visie van G.V.V.V.

Ook Joanne is positief: “Er liggen hele mooie en goede plannen klaar om de club naar een nog hoger niveau te tillen. Het invullen van de vacatures is inderdaad erg belangrijk. Met betrokken mensen kunnen wij goede stappen maken op het gebied van begeleiding, communicatie en marketing. Daarmee kunnen we nog meer talent werven voor onze club.” Het tweetal zal onderling de taken verdelen, om de functie zo goed en efficiënt mogelijk te bekleden.

‘Steken anderen graag aan met ons enthousiasme’

“Wij kijken ernaar uit om veel mensen te ontmoeten binnen de vereniging. Ook komen wij graag in contact met mensen die net als wij enthousiast worden over de plannen. Die lichten wij graag toe. Trek ons gerust aan de mouw of bel en mail ons”, besluit het tweetal.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer