Van Maasakkers legt functie neer, tweetal stapt in

  • De club

René van Maasakkers heeft het Algemeen Bestuur laten weten zijn bestuursfunctie neer te leggen. Om de ambities van de vereniging te realiseren, wil hij ruimte maken voor nieuwe mensen.

Van Maasakkers maakte zijn keuze enige tijd geleden bekend binnen de organisatie. Na tien jaar als bestuurslid in het Algemeen Bestuur te hebben gezeten, vind hij het nu tijd om plaats te maken voor anderen die de ambities van de club kunnen realiseren. In de personen Joanne van Hoeflaken en Bianca Oosterbroek heeft G.V.V.V. twee nieuwe bestuurders gevonden die de functie van René van Maasakkers per direct overnemen.

Organisatorische aanpassingen

Het merendeel van zijn tijd als bestuurder bekleedde René van Maasakkers de functie van jeugdvoorzitter. De afgelopen jaren was René ook verantwoordelijk voor de lagere seniorenteams en het vrouwenvoetbal. Zijn functie veranderde wegens de organisatorische wijzigingen naar bestuurslid Organisatie Voetbalzaken, waarin hij zich als eindverantwoordelijke bezighield met de organisatorische kant van onze voetbaltak. Dat takenpakket is nu overgedragen aan het vrouwelijk tweetal Van Hoeflaken en Oosterbroek.

Oosterbroek (links) en Van Hoeflaken zijn de nieuwe bestuursleden Organisatie Voetbalzaken.

Zij blijven vanuit die functie nauw samenwerken met bestuurders Voetbal Academy Simon Brouwer en Martin van Eck, evenals met de coördinatoren van diverse commissies en leeftijdscategorieën in de voetbalsectie.

Scheidsrechter

René van Maasakkers heeft aangegeven graag nog actief te blijven binnen de vereniging. Hij is daarom de komende periode aanspreekpunt voor zijn opvolgers en zal daarnaast als scheidsrechter zijn verbondenheid met de club houden. G.V.V.V. bedankt René voor zijn enorme bijdrage aan de ontwikkeling van onze vereniging en is blij dat hij verbonden blijft aan de club.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer