Adham El Idrissi per direct toegevoegd aan selectie

  • Het eerste

De technische commissie is erin geslaagd om Adham El Idrissi te contracteren. De 24-jarige aanvaller wordt per direct toegevoegd aan de hoofdmacht.

Op zeer jonge leeftijd vielen de voetballende kwaliteiten van Adham El Idrissi (Amsterdam, 17 maart 1997) al op. In 2005 werd de toen achtjarige speler naar de jeugdopleiding van Ajax gehaald. Hij speelde liefst elf jaar in de jeugdopleiding van de Amsterdammers en werd daar gezien als één van de meest talentvolle spelers. In februari 2015 tekende hij een driejarig contract. Met Jong Ajax debuteerde hij in augustus 2016 in het betaalde voetbal.

El Idrissi trainde de afgelopen weken al mee.

In 2017 verliet hij Ajax en speelde hij voor ASV De Dijk in de tweede divisie. Daar kwam hij in zeventien wedstrijden tot drie doelpunten en drie assists. Vervolgens speelde hij voor Telstar en het Griekse PS Kalamata. Sinds afgelopen zomer is El Idrissi clubloos. Hij traint al meerdere weken mee met de hoofdmacht van G.V.V.V. Adham ziet G.V.V.V. als een opstap om weer terug te keren in het betaalde voetbal.

De Boer: ‘Adham is gewoon een goede speler’

Technisch manager Rob de Boer is blij met de directe komst van Adham: “El Idrissi traint al enige tijd mee en maakt een prima indruk. Hij kent trainer Gery Vink uit zijn Ajax-verleden en dus was de link snel gelegd. Adham is gewoon een goede speler, mooi dat hij per direct bij ons in de selectie komt.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer

Dylan Chiazor rondt revalidatie af met officieel debuut in hoofdmacht

Het eerste | 01 okt 2023
Lees meer