Aflopende contract Jordi Bitter niet verlengd

  • Het eerste

De wegen van Jordi Bitter en G.V.V.V. scheiden aan het einde van dit seizoen. Het contract tussen de aanvaller en de club wordt niet verlengd.

Het avontuur bij G.V.V.V. is voor Jordi Bitter (Amsterdam, 19 januari 1994) niet geworden wat hij ervan had verwacht en dus heeft hij de technische leiding deze week laten weten de club te verlaten. Door het besluit om het aflopende contract van de aanvaller niet te verlengen, komt er na één seizoen een einde aan de loopbaan van Jordi Bitter in het tenue van G.V.V.V.

De 27-jarige Amsterdammer speelde dit seizoen tot dusver elf officiële wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde. Wij wensen Jordi veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club en zijn verdere carrière.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Visserslatijn deel II

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer