Aflopende contract Jordi Bitter niet verlengd

  • Het eerste

De wegen van Jordi Bitter en G.V.V.V. scheiden aan het einde van dit seizoen. Het contract tussen de aanvaller en de club wordt niet verlengd.

Het avontuur bij G.V.V.V. is voor Jordi Bitter (Amsterdam, 19 januari 1994) niet geworden wat hij ervan had verwacht en dus heeft hij de technische leiding deze week laten weten de club te verlaten. Door het besluit om het aflopende contract van de aanvaller niet te verlengen, komt er na één seizoen een einde aan de loopbaan van Jordi Bitter in het tenue van G.V.V.V.

De 27-jarige Amsterdammer speelde dit seizoen tot dusver elf officiële wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde. Wij wensen Jordi veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club en zijn verdere carrière.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Hoofdmacht hervat trainingen na winterstop

Het eerste | 30 dec 2021
Lees meer

Mats Grotenbreg tekent bij tot medio 2023

Het eerste | 30 dec 2021
Lees meer

Melvin van de Haar levert contract in

Het eerste | 24 dec 2021
Lees meer