Aflopende contract Jordi Bitter niet verlengd

  • Het eerste

De wegen van Jordi Bitter en G.V.V.V. scheiden aan het einde van dit seizoen. Het contract tussen de aanvaller en de club wordt niet verlengd.

Het avontuur bij G.V.V.V. is voor Jordi Bitter (Amsterdam, 19 januari 1994) niet geworden wat hij ervan had verwacht en dus heeft hij de technische leiding deze week laten weten de club te verlaten. Door het besluit om het aflopende contract van de aanvaller niet te verlengen, komt er na één seizoen een einde aan de loopbaan van Jordi Bitter in het tenue van G.V.V.V.

De 27-jarige Amsterdammer speelde dit seizoen tot dusver elf officiële wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde. Wij wensen Jordi veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club en zijn verdere carrière.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer