Jeugdtrainingen weer op normale tijden

  • Jeugdopleiding

Het kabinet heeft deze week bekend gemaakt dat de jeugd tot en met 17 jaar weer mag buiten sporten tot 20.00 uur. Vanaf dinsdag 11 januari geldt dan ook weer het reguliere schema voor de teams tot en met de leeftijdsklasse O17. De MO17 en JO17 zullen op een afwijkend tijdstip gaan trainen.

De trainingen gaan alleen door als de trainer(s) van het betreffende team zich hier zelf prettig bij voelt en geen problemen hiermee hebben. Dit zullen zij zelf aan hun teams doorgeven. Ook de keeperstraining voor de onderbouw zal hervat worden op maandag 17 januari.

Coronamaatregelen blijven gelden

Uiteraard blijven tijdens het trainen de overige coronamaatregelen van kracht:

  • Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • Schud geen handen;
  • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht.

 

Vrijdag 14 januari staat weer een persconferentie gepland van het kabinet inzake de Corona-maatregelen. De KNVB zal in de periode na de persconferentie komen met een update over de hervatting/start van de diverse competities.

Gert van de Haar,
Wedstrijdsecretaris Jeugd.

 

Ander nieuws

Slap en inspiratieloos JO15-2 laat zich aftroeven door CJVV

Jeugdopleiding | 22 mei 2022
Lees meer

JO15-1 wint dik verdiend van AFC Quick 1890

Jeugdopleiding | 21 mei 2022
Lees meer

Jeugdopleiding houdt open dag op 27 mei

Jeugdopleiding | 17 mei 2022
Lees meer