Byron Burgering per direct toegevoegd aan selectie

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft zich per direct weten te verzekeren van de kwaliteiten van Byron Burgering. De 21-jarige buitenspeler tekent een contract voor de rest van het seizoen bij de blauwhemden.

De talentvolle Byron Burgering (Houten, 28 november 2000) traint sinds een paar weken mee in de hoofdmacht van de vereniging en tekende zaterdag een contract voor de rest van dit seizoen. Burgering was clubloos, maar speelde tot voor kort voor het Poolse Miedz Legnica. Bij die club kwam de buitenspeler in zeventien wedstrijden tot acht doelpunten en drie assists.

Byron Burgering begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Delta Sports, speelde bij ’t Goy, keerde terug bij ‘zijn’ Delta Sports en werd daar vervolgens opgepikt door FC Eindhoven. Bij de eerstedivisionist speelde Burgering in de O19, O21 en vervolgens in het eerste elftal. In 2020 tekende hij bij Sportlust’46 om vervolgens via Polen bij G.V.V.V. te komen.

De Boer: ‘Byron is een echte buitenspeler’

Technisch manager Rob de Boer is blij dat hij voor de tweede seizoenhelft een talentvolle buitenspeler in huis heeft weten te halen. “Byron heeft een zeer goede passeeractie en heel veel snelheid. Het is een echte buitenspeler, een goed wapen. Wij zijn blij met zijn komst”, is De Boer enthousiast.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer