Byron Burgering per direct toegevoegd aan selectie

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft zich per direct weten te verzekeren van de kwaliteiten van Byron Burgering. De 21-jarige buitenspeler tekent een contract voor de rest van het seizoen bij de blauwhemden.

De talentvolle Byron Burgering (Houten, 28 november 2000) traint sinds een paar weken mee in de hoofdmacht van de vereniging en tekende zaterdag een contract voor de rest van dit seizoen. Burgering was clubloos, maar speelde tot voor kort voor het Poolse Miedz Legnica. Bij die club kwam de buitenspeler in zeventien wedstrijden tot acht doelpunten en drie assists.

Byron Burgering begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Delta Sports, speelde bij ’t Goy, keerde terug bij ‘zijn’ Delta Sports en werd daar vervolgens opgepikt door FC Eindhoven. Bij de eerstedivisionist speelde Burgering in de O19, O21 en vervolgens in het eerste elftal. In 2020 tekende hij bij Sportlust’46 om vervolgens via Polen bij G.V.V.V. te komen.

De Boer: ‘Byron is een echte buitenspeler’

Technisch manager Rob de Boer is blij dat hij voor de tweede seizoenhelft een talentvolle buitenspeler in huis heeft weten te halen. “Byron heeft een zeer goede passeeractie en heel veel snelheid. Het is een echte buitenspeler, een goed wapen. Wij zijn blij met zijn komst”, is De Boer enthousiast.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

STAND: Ook G.V.V.V. kan zegereeks koploper Spakenburg niet doorbreken

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer