G.V.V.V. speelt twee oefenduels op eigen veld

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt zaterdag en dinsdag oefenwedstrijden in aanloop naar de competitiehervatting. De ploeg van trainer Gery Vink ontvangt AWC Wijchen en DVS’33 op Panhuis.

Na een periode zonder wedstrijden, staat de hervatting van de competitie nu weer voor de deur. De aangekondigde versoepelingen van het kabinet maken het weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen andere clubs. De technische staf heeft snel gehandeld en direct twee oefentegenstanders gezocht. In AWC Wijchen en DVS’33 zijn deze gevonden.

Oefenduels op eigen bodem

De oefenwedstrijden tegen de hoofdklasser en derdedivisionist worden beiden op eigen veld gespeeld. Zaterdag ontvangt G.V.V.V. om 14.30 uur AWC Wijchen, dinsdagavond om 20.00 uur komt DVS’33 naar Veenendaal.

Publiek welkom

Beide oefenwedstrijden zijn toegankelijk voor publiek. De duels zijn vrij te bezoeken. In de kantine is het dragen van een mondkapje verplicht. Personen van 18 jaar en ouder hebben een coronatoegangsbewijs nodig als zij een zitplaats kiezen. Lees alle coronamaatregelen bij G.V.V.V.

Ander nieuws

G.V.V.V. met één been in volgende ronde na winst bij Groene Ster

Het eerste | 31 mei 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer