Help ons de maatregelen na te leven

  • De club

Wij zoeken mensen die willen helpen bij het controleren op een coronatoegangsbewijs in onze kantine. Draag jij jouw steentje bij?

Door de nieuwe maatregelen mag de kantine weer open. Weer lekker borrelen en praten over de belangrijkste bijzaak van het leven. Om een zitplaats in ons clubhuis te mogen kiezen, moet jouw coronatoegangsbewijs gecontroleerd worden. Wil jij ons daarmee helpen?

Een uurtje helpen is al van meerwaarde

Om boetes te voorkomen zoeken we vrijwilligers voor zaterdag die een uurtje vrij willen maken om bij de ingang van de kantine de QR codes te scannen. We hopen met jullie hulp dit te kunnen organiseren. Draag jij graag je steentje bij? Neem dan contact op met Dick van Hoeflaken, via 06 – 1100 4317.

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer