Imponerend G.V.V.V. JO11-1 walst over VVZ ’49 JO11-1 heen

  • Opleiding

Waar G.V.V.V. JO11-1 op zaterdagochtend 8 december nog een complete offday had in Doorn, en bij het plaatselijke DEV een 4-3 nederlaag leed, was het een week later een ware voetbalshow op veld 2 op Sportpark Panhuis. De leeftijdsgenoten van VVZ ’49 werden met een 8-1 nederlaag naar huis gezonden.

De vele pass- en trapoefeningen, positiespellen en partij vormen op de trainingen zagen we eindelijk terug in de beste wedstrijd van het seizoen van G.V.V.V. JO11-1. Prachtige combinaties die zelfs soms iets te ver werden doorgevoerd, zorgden voor lachende gezichten in en rond de velden van Sportpark Panhuis. Vanaf minuut 1 tot en met de laatste minuut was het G.V.V.V. JO11-1 welke de wedstrijd domineerde. In het eerste kwart zette Ezra dan ook G.V.V.V. JO11-1 met een individuele actie op een 1-0 voorsprong. Geheel uit het niets kwam VVZ ’49 met een hoog afstandsschot op 1-1. Met deze tussenstand werd het eerste kwart ook afgesloten. In het tweede kwart was het wederom G.V.V.V. welke uit de startblokken schoot, was het eerst Ezra welke de 2-1 aantekende, kort daarna werd Julian vrij gespeeld en hij schoot onberispelijk raak 3-1.

In het derde kwart was de wedstrijd wat meer in evenwicht en kreeg ook VVZ ’49 enkele mogelijkheden op de aansluitingstreffer. Echter geluk en een aantal goede reddingen van Roan, zorgden ervoor dat de 3-1 op het scorebord bleef staan. Aan de andere kant schoot Timme G.V.V.V. JO11-1 op 4-1 en daarmee was de wedstrijd beslist. In het laatste kwart was het conditionele ijzersterke G.V.V.V. niet meer bij te benen voor VVZ ’49. Een prachtige corner van Julian werd nog mooier binnengekopt door de kopsterke Timme en dat betekende de 5-1 voor G.V.V.V. JO11-1. Waar Joey in het begin van de wedstrijd nog pech had in de afronding, maakte hij dat in de slotfase goed door een loepzuivere hattrick te scoren. Vandaag was Joey niet te stoppen voor de verdedigers van VVZ ’49 JO11-1, met goede individuele acties met nu ook een goede eindpass en 3 prachtige schoten zette hij de eindstand van 8-1 op het scorebord voor G.V.V.V. JO11-1.

De maker van de 100ste goal, Joey Poot.

Een teamprestatie om trots op te zijn. Van minuut één tot en met het laatste fluitsignaal werd er door de mannen van G.V.V.V. JO11-1 passie, strijd en goed voetbal getoond. Wanneer G.V.V.V. JO11-1 dit elke week kan leveren, gaan er nog hele mooie dingen gebeuren in de hoofdklasse.

Vanaf 15 januari om 9.00uur zijn onze mannen weer te bewonderen op Sportpark Panhuis tegen AFC Quick 1890 uit Amersfoort. In de eerste seizoenshelft werd hier nipt van verloren.

G.V.V.V. JO11-1 speelde vanaf 28 augustus tot en met 15 december maar liefst 23 wedstrijden. Hiervan werden er 8 gewonnen, 9 verloren en 6 x eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.
In totaal maakten de mannen van G.V.V.V. JO11-1 exact 100 doelpunten en kregen ze er 87 tegen. De 100ste goal werd gemaakt door Joey Poot.

Tot slot wenst G.V.V.V. JO11-1 iedereen een gelukkig en bovenal een gezond 2022.

De perschef G.V.V.V. JO11-1.
Stefan van de Bovenkamp.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Opleiding | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer