Sportpark weer volledig open door versoepelingen

  • De club

Het sportpark is vanaf woensdag weer volledig geopend. Door de versoepelingen mogen wij onze hekken weer wagenwijd openzetten. Welkom terug, blauwen! 

Door de aangekondigde versoepelingen mag het sportpark vanaf woensdag ook weer open voor toeschouwers. Publiek is namelijk weer welkom in onze kantine, bij trainingen en bij wedstrijden. Uiteraard hou je altijd anderhalve meter afstand tot anderen, ook buiten.

Coronatoegangsbewijs als je binnen bent

Neem je plaats in onze kantine of maak je gebruik van de kleedkamers? Personen van 18 jaar en ouder moeten dan een geldig coronatoegangsbewijs tonen aan onze vrijwilligers. Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te tonen als je alleen consumpties komt afhalen in de kantine. Draag altijd een mondkapje als je je verplaatst in het clubhuis, ook als je even snel een drankje koopt.

Kantine volledig open

De kantine is weer op alle trainingsavonden open. Conform de maatregelen sluiten wij om 22.00 uur. Op zaterdag gelden de reguliere openingstijden.

Competitieschema’s hervat

De komende periode worden de competitieschema’s weer hervat voor alle teams. Houd de Voetbal.nl-app in de gaten voor het programma van jouw team.

Kijk voor een actueel overzicht van de geldende maatregelen op ons sportpark op gvvv.nl/corona

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

De club | 29 mei 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

De club | 25 mei 2023
Lees meer

Wegafsluitingen aan oostkant Veenendaal door wielerronde #VV23

De club | 18 mei 2023
Lees meer