Theunissen en G.V.V.V. akkoord over contractverlenging

  • Het eerste

Steven Theunissen heeft zijn contract bij G.V.V.V. verlengd. De 22-jarige verdediger tekent voor zijn derde seizoen bij de blauwhemden, tot medio 2023.

De keuze voor een maatschappelijke carrière bracht Steven Theunissen (Ulft, 4 mei 1999) in 2020 bij G.V.V.V. PSV had kort daarvoor met pijn in het hart afscheid genomen van de getalenteerde linkervleugelverdediger. Theunissen speelde eerder voor jeugdclub SDOUC en in de opleiding van De Graafschap.

Hij speelde tot dusver zestien officiële wedstrijden in twee door corona geplaagde seizoenen. De twintiger bekleedde in zijn eerste duels bij de blauwhemden de positie als linksback en als centrale verdediger, maar speelde dit seizoen ook meerdere wedstrijden naar tevredenheid als centrale middenvelder. Met de technische commissie kwam de verdediger deze week een nieuw eenjarig contract overeen.

De Boer: ‘Steven heeft veel toekomst bij ons’

De technische commissie is blij met het verlengen van verdediger Steven Theunissen. “Steven heeft de laatste maanden goede dingen laten zien”, is technisch manager Rob de Boer lovend. “Steven is nog jong, hij heeft veel toekomst bij ons.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

STAND: Ook G.V.V.V. kan zegereeks koploper Spakenburg niet doorbreken

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer