Byron Burgering verlengt verblijf bij G.V.V.V.

  • Het eerste

Byron Burgering heeft zijn contract bij G.V.V.V. met een jaar verlengd. De 21-jarige aanvaller blijft daarmee tot minimaal 2023 verbonden aan de Veenendaalse tweededivisionist.

De technische commissie van G.V.V.V. is kort na het aantrekken van Byron Burgering (Houten, 28 november 2000) erin geslaagd om de snelle buitenspeler nog een seizoen langer voor de club te behouden. Sinds zijn komst naar de blauwhemden kan Burgering rekenen op veel speeltijd en wordt hij bij de supporters en leiding gewaardeerd door zijn snelheid, dreiging en potentie. In drie officiële wedstrijden scoorde hij een treffer en gaf hij een assist.

Dertien spelers vastgelegd

Byron Burgering is de dertiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. De technische commissie trok Quincy Veenhof aan en verlengde de contracten van Tom Oostinjen, Danny de Leeuw, Steven Theunissen, Mats Grotenbreg, Maikel Epskamp, Mart de Jong, Joeri Potjes, Jan van Willige en Taoufik Adnane. Achraf Nejmi en Justin Spies hebben een doorlopend contract.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. en Jan van Willige beëindigen doorlopend contract

Het eerste | 22 april 2024
Lees meer

Byron Burgering speelde honderdste officiële duel in eerste elftal

Het eerste | 21 april 2024
Lees meer

Hoofdmacht kan nagenieten van ongeslagen reeks voor vrij weekend

Het eerste | 21 april 2024
Lees meer