Carlo Dengerink nieuw Hoofd Jeugdopleiding

  • Opleiding

G.V.V.V. heeft in Carlo Dengerink een nieuw Hoofd Jeugdopleiding (HJO) gevonden. De 54-jarige Deventenaar begint deze zomer aan zijn nieuwe functie.

De bestuurders van de Voetbal Academy zijn er in geslaagd om de vacature voor Hoofd Jeugdopleiding (HJO) snel in te vullen. In Carlo Dengerink heeft de vereniging een ervaren persoon gevonden die deze functie komende zomer overneemt van Jacko Stuivenberg. Dengerink is op dit moment actief als HJO bij VVOG in Harderwijk.

Na een actieve voetbalcarrière koos Dengerink voor het trainersvak en werkte hij bij Excelsior’31, Heracles Almelo en SDC Putten. In 2013 maakte de Deventenaar de stap naar OWIOS als Hoofd Jeugdopleiding. Die switch beviel hem goed, waarna hij drie jaar geleden de stap maakte naar VVOG in Harderwijk om daar dezelfde functie te bekleden. Nu vindt Dengerink het tijd voor een nieuwe uitdaging, die hij in G.V.V.V. heeft gevonden.

Regionale Jeugdopleiding

In G.V.V.V. heeft hij een club gevonden waar hij de taak heeft om te blijven voldoen aan de eisen voor het niveau van een Regionale Jeugdopleiding. Daarnaast gaat hij zich vanaf de zomer bezighouden met de verdere ontwikkeling van de blauwe draad.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer