Dit moet je weten voor G.V.V.V. – Quick Boys

  • Het eerste

Het sportpark is zaterdag na twee jaar helemaal verlost van alle coronamaatregelen en dus kijken wij uit naar een ouderwetse voetbalzaterdag: thuis tegen Quick Boys. Dit moet jij weten voor deze wedstrijd.

Na twee thuiszeges op rij, jaagt het vlaggenschip zaterdag op nummer drie in de reeks. Daar hebben wij jouw support bij nodig. Schrap dus alle plannen uit je agenda en kom zaterdag naar sportpark Panhuis voor G.V.V.V. – Quick Boys!

Uitvak

Voor supporters van Quick Boys hebben wij een bezoekersvak ingericht. Onder goede weersomstandigheden kunnen onze gasten daarin genieten van alle consumpties, dus ook eten en alcoholische dranken. Supporters van Quick Boys kopen hun ticket aan de poorten van het uitvak.

Kaartverkoop

Leden en donateurs van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn hebben op vertoon van hun (digitale) ledenpas gratis toegang tot deze wedstrijd. Geen lid? Dan koop je gemakkelijk je ticket aan de kassa of vooraf online. Dan loop je nog sneller door bij het betreden van ons sportpark. Koop jouw tickets hier.

Parkeren

Houd rekening met drukte op de parkeerplaatsen van sportpark Panhuis. Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de wedstrijd. Lukt dat niet? Parkeer je auto dan bij zwembad ‘De Vallei’. Je vindt deze parkeerplaats aan de Sportlaan. Vanaf daar loop je in een paar minuten naar het sportpark. Lees alles over bereikbaarheid tijdens thuiswedstrijden.

Ander nieuws

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Buscombi verplicht voor heenwedstrijd play-offs tegen Hercules

Het eerste | 05 jun 2023
Lees meer