Dit moet jij weten voor G.V.V.V. – IJsselmeervogels

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt dinsdagavond eindelijk weer in de Jack’s League op het eigen veld. De ploeg van Gery Vink ontvangt IJsselmeervogels voor een inhaalwedstrijd. Dit moet jij weten om die wedstrijd te bezoeken.

Na het gelijke spel in Tiel, heeft G.V.V.V. vooral energie geput uit het vertoonde spel. De blauwhemden zijn daags na dat duel klaar om de punten tegen IJsselmeervogels in eigen huis te houden. Kom ook en steun de ploeg naar de volgende thuisoverwinning!

Kaartverkoop

Leden en donateurs van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn hebben gratis toegang tot deze wedstrijd. Op vertoon van je (digitale) ledenpas kun je bij de kassa’s zo doorlopen. Ben je geen lid? Ook dan ben je van harte welkom. Koop vooraf online jouw ticket(s) of koop deze vanaf 18.00 uur aan onze sportparkkassa’s.

Horeca

De horeca is de hele avond geopend om jou van hapjes en drankjes te voorzien. Wil je plaatsnemen in onze kantine? Dan moeten wij jou nog wel vragen naar een coronatoegangsbewijs. Voor het afhalen van je consumpties is dit niet nodig.

Parkeren

Dinsdagavond is ook een reguliere trainingsavond en dus is het druk op onze parkeerplaatsen. Kom daarom zoveel mogelijk lopend of met de fiets. Toch met de auto? Parkeer dan bij zwembad ‘De Vallei’ aan de Sportlaan. Via een fietstunnel loop je in een paar minuten naar het sportpark.

Steun de ploeg

Samen met jou gaan wij voor het beste resultaat! Kom ook naar het sportpark en geniet samen met ons van die lekkere avondwedstrijden en moedig de blauwen aan op jacht naar de driepunter.

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer