G.V.V.V. trekt Quincy Veenhof aan

  • Het eerste

G.V.V.V. is erin geslaagd om zich voor volgend seizoen te versterken met Quincy Veenhof. De aanvallende middenvelder komt over van DVS’33 en tekent voor een seizoen.

De technische commissie heeft in Quincy Veenhof (Ede, 7 juli 1999) de eerste nieuweling voor het volgende seizoen weten aan te trekken. De 22-jarige aanvallende middenvelder begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Bennekom, maakte als negentienjarige speler de overstap naar IJsselmeervogels en speelde de laatste twee seizoenen voor derdedivisionist DVS’33.

Veenhof speelde in het geel-zwart in alle competitiewedstrijden en bekerwedstrijden. De linkspoot kwam in zeventien officiële wedstrijden tot drie doelpunten en een assist. Bij G.V.V.V. tekent de Edenaar een contract voor een seizoen, waardoor hij tot minimaal 2023 in de clubkleuren van de Veenendaalse tweededivisionist speelt.

De Boer: ‘Technisch begaafde speler’

“Wij hadden Quincy Veenhof al een tijdje op het oog. Quincy kon ook nu rekenen op interesse van meerdere clubs. Wij zijn blij dat hij voor G.V.V.V. gekozen heeft”, is technisch manager Rob de Boer tevreden. “Quincy is een jonge en gretige speler, die technisch begaafd is en als aanvallende middenvelder en spits kan dienen. Hij is een mooie toevoeging op onze selectie voor volgend seizoen en kenmerkt zich door veel voetballend vermogen.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer