‘Ik kijk uit naar mijn eerste thuiswedstrijd’

  • Het eerste

De technische commissie presenteerde afgelopen week Quincy Veenhof als eerste versterking voor het nieuwe seizoen. ‘Ik kan mij hier volop focussen op het voetbal en mijzelf ontwikkelen’.

Na het doorlopen van de jeugdopleiding van Bennekom, de overstap naar IJsselmeervogels en de succesvolle tijd bij DVS’33 kiest Quincy Veenhof komende zomer voor een volgende stap in zijn voetbalcarrière. “G.V.V.V. spreekt mij aan door het spel en de omstandigheden. Daarom heb ik voor deze club gekozen”, klinkt de 22-jarige overtuigd als hem wordt gevraagd naar zijn motivatie voor deze keuze.

Veenhof is geboren en getogen in Ede en vindt in G.V.V.V. dus geen onbekende club voor hem. “Het beeld dat ik bij G.V.V.V. heb, is dat het een warme club is waar je je snel thuis kan voelen. Ik kan mij hier volop focussen op het voetbal en mijzelf ontwikkelen.” De tweedejaarsstudent ICT kan niet wachten om op sportpark Panhuis te gaan spelen. “Er is altijd veel publiek aanwezig die er altijd achter staan. Ik kijk dan ook het meeste uit naar mijn eerste thuiswedstrijd voor G.V.V.V. met publiek”.

‘Hard werken, maar ook mooie dingen doen’

Maar wat voor speler gaan de supporters dan zien? “Ik ben een vrij aanvallende speler die graag iemand voor de goal zet, maar ook zelf zijn doelpunten meepikt. Verder ben ik een harde werker die er alles aan doet om te winnen. Supporters zullen mij dan ook altijd hard zien werken, maar ook mooie dingen zien doen.”

Vol enthousiasme leeft Veenhof toe naar komende zomer. Hij heeft nog een boodschap voor de achterban. “Tegen de supporters wil ik zeggen dat ik erg veel zin in het nieuwe seizoen heb en ernaar uitkijk om voor G.V.V.V. te gaan voetballen.”

Tekst: GVVV.nl/Youri van Doorn
Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer