JO15-1 eindigt op verdienstelijke 3e plaats na 3 overwinningen op een rij

  • Opleiding

De JO15-1 heeft met een mooie eindsprint en goed voetbal beslag weten te leggen op de derde plaats in de Divisie 6. Opvallend was vooral de winst vorige week op Orion, die al weken ongeslagen op de eerste plaats stond. Zaterdag verloor Orion ook van nummer twee DTS (waar G.V.V.V. in oktober nog gelijk tegen speelde), waardoor ze het kampioenschap op de laatste speeldag toch nog aan DTS verspeelden.

Door mijn afwezigheid tijdens deze uitwedstrijd tegen De Treffers is het verslag wat korter dan u normaal gewend bent. G.V.V.V. had een niet al te moeilijke zaterdag. Althans, niet qua wedstrijd. De busreis was op deze onstuimige zaterdag niet zo heel eenvoudig. Op de heenweg moest 20 minuten worden omgereden omdat er diverse bomen op de weg lagen. De terugweg liep daarom deels via Duits grondgebied.

De blauwen begonnen de wedstrijd wel meteen goed en dat betaalde zich na twee minuten al uit. Een goede voorzet van Noah werd op waarde geschat door Rayan Souissi, die de bal strak in de hoek achter de keeper van De Treffers kopte: 0-1. Daarna controleerde G.V.V.V. de wedstrijd, maar kwam lange tijd niet tot scoren. De Groesbekers kregen nog wel enkele kansen, maar de verdediging bleef goed overeind en Jamie en Tim hielden hun doel schoon.

Ruben wilde alle jongens speeltijd geven, dus wisselde er hij lustig op los. Helaas moesten in de tweede helft drie van onze spelers met pijntjes afhaken, maar de wissels waren op, waardoor de laatste twintig minuten met tien man moest worden uitgespeeld. Maar gelukkig hielp een verdediger van De Treffers vier minuten voor tijd een handje door een voorzet, wederom van Noah, tot doelpunt te promoveren: eindstand 0-2.

Tekst: GVVV.nl/Luc Scholtus

Ander nieuws

Nieuwe kledingsponsoren G.V.V.V.

Opleiding | 18 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO13-1 de beste van EUROPAPA

Opleiding | 13 mei 2024
Lees meer

Stef Scholten is de pupil van de week bij de wedstrijd tegen Spakenburg

Opleiding | 09 mei 2024
Lees meer