Oostinjen en De Leeuw verlengen contract

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft overeenstemming bereikt met Tom Oostinjen en Danny de Leeuw over het verlengen van het aflopende contract. Beide spelers hebben deze week een contract getekend tot medio 2023.

Tom Oostinjen (IJsselstein, 16 september 1991) en Danny de Leeuw (Utrecht, 21 augustus 1989) zijn de negende en tiende speler die een nieuw contract tekenen voor seizoen 2022/2023. De twee spelers zijn al meerdere seizoenen sterkhouders in de ploeg van de Veenendaalse tweededivisionist. Oostinjen en De Leeuw tekenen voor hun respectievelijk achtste en negende seizoen.

Tom Oostinjen

Tom Oostinjen keerde in 2019 terug op de blauwe zijde van sportpark Panhuis, nadat hij in 2013 na drie seizoenen de club had verlaten. De middenvelder annex verdediger heeft het naar zijn zin in Veenendaal en tekende deze week zijn nieuwe contract bij G.V.V.V., waardoor hij volgend seizoen voor het achtste seizoen in het blauw-wit speelt. In dat tenue speelde Oostinjen 127 officiële wedstrijden, hij scoorde daarin tien keer.

Danny de Leeuw

Linkspoot Danny de Leeuw onderscheidt zich wekelijks met zijn werklust, ijver en voetballend vermogen en kan dus niet voor niets al vanaf zijn komst naar de club rekenen op veel speelminuten en lof van de blauw aanhang. Het wordt voor de Utrechter zijn negende seizoen bij de Veenendaalse tweededivisionist. Hij speelde tot dusver 192 officiële wedstrijden en scoorde negen doelpunten.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

O23-talent Daniël Osuji maakt tegen Katwijk debuut in eerste elftal

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Hoofdmacht werkt toe naar inhaalwedstrijd bij De Treffers

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer

Vink ziet veel goede dingen, ondanks verlies: ‘Ben ik heel positief over’

Het eerste | 03 maart 2024
Lees meer