Trainer Gery Vink en G.V.V.V. akkoord over contractverlenging

  • Het eerste

Gery Vink en de technische leiding van G.V.V.V. hebben het contract van de hoofdtrainer officieel met een jaar verlengd. De 56-jarige oefenmeester heeft nu een overeenkomst tot en met 30 juni 2023.

Gery Vink (Opheusden, 30 augustus 1965) werd in oktober 2021 gepresenteerd bij G.V.V.V. nadat Jochem Twisker in goed overleg had besloten op per direct op te stappen. De hoofdmacht had toen in tien wedstrijden slechts een punt behaald in de Jack’s League.

De voormalig trainer van Ajax, Willem II en TEC Tiel zorgde bij de blauwhemden voor de ommekeer en behaalde in zes competitiewedstrijden acht punten, waardoor zijn ploeg de achterstand op plaats zeventien zag verkleinen naar drie punten.

De Boer: ‘Er is een verandering ontstaan’

“Wij hadden de afspraak om voor maart te evalueren met Gery over volgend seizoen. Als je kijkt naar hoe het nu gaat, zal het niet verrassend zijn dat wij het unaniem eens waren over een contractverlenging”, aldus technisch manager Rob de Boer. “Er is sinds zijn komst naar G.V.V.V. een verandering ontstaan. De ploeg speelt met veel beleving en heeft belangrijke broodnodige punten weten te behalen.” De samenwerking met Vink wordt door de technische leiding als zeer prettig omschreven, waardoor er veel vertrouwen is in de toekomst.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer