Vitesse en G.V.V.V. versterken band met talenttrainingen

  • Opleiding

Vitesse en G.V.V.V. hebben de afgelopen periode geïnvesteerd in een nog sterker samenwerkingsverband. Zo is bij G.V.V.V. nu een talenttraining van de Arnhemmers en loopt een trainer uit onze jeugdopleiding mee. 

Vitesse werkt samen met partnerclubs om het voetbalniveau in de regio te verhogen. De club is er van overtuigd dat samenwerken met amateurverenigingen in Oost-Nederland bijdraagt aan een hoger voetbalniveau in de gehele regio. G.V.V.V. onderstreept die ambitie en grijpt de mogelijkheden aan om de kwaliteit van de eigen opleiding te verbeteren.

Stam doet extra ervaring op tijdens de trainingen.

Door aan Vitesse een veld beschikbaar te stellen voor het organiseren van een talenttraining, wil G.V.V.V. benadrukken dat het waarde hecht aan de samenwerking. Vitesse biedt daarentegen jeugdcoördinator Gert Stam de mogelijkheid om meer ervaring op te doen in het trainen van jeugd. Hij mag daarom de komende periode meelopen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer