Vitesse en G.V.V.V. versterken band met talenttrainingen

  • Opleiding

Vitesse en G.V.V.V. hebben de afgelopen periode geïnvesteerd in een nog sterker samenwerkingsverband. Zo is bij G.V.V.V. nu een talenttraining van de Arnhemmers en loopt een trainer uit onze jeugdopleiding mee. 

Vitesse werkt samen met partnerclubs om het voetbalniveau in de regio te verhogen. De club is er van overtuigd dat samenwerken met amateurverenigingen in Oost-Nederland bijdraagt aan een hoger voetbalniveau in de gehele regio. G.V.V.V. onderstreept die ambitie en grijpt de mogelijkheden aan om de kwaliteit van de eigen opleiding te verbeteren.

Stam doet extra ervaring op tijdens de trainingen.

Door aan Vitesse een veld beschikbaar te stellen voor het organiseren van een talenttraining, wil G.V.V.V. benadrukken dat het waarde hecht aan de samenwerking. Vitesse biedt daarentegen jeugdcoördinator Gert Stam de mogelijkheid om meer ervaring op te doen in het trainen van jeugd. Hij mag daarom de komende periode meelopen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Carlo Dengerink en G.V.V.V. besluiten aflopende contract niet te verlengen

Opleiding | 22 februari 2024
Lees meer

JO13-1 start sterk in de derde fase en wint eerste drie competitieduels na de winterstop

Opleiding | 11 februari 2024
Lees meer

Bingo! Jeugd Ontspannings Commissie activeert succesvol bingodiner voor jeugd

Opleiding | 05 februari 2024
Lees meer