Vlaggenschip bereidt zich voor op ASWH

  • Het eerste

Het eerste elftal bereidt zich komende week met drie trainingen voor op de belangrijke wedstrijd tegen ASWH. De ploeg van trainer Gery Vink hervat de competitie zaterdag op bezoek bij de nummer zeventien.

Na overwinningen op AWC Wijchen (5-0), DVS’33 (3-2) en Sparta Nijkerk (1-0) lijkt G.V.V.V. klaar voor de competitiehervatting. De komende week traint de A-selectie drie avonden in aanloop naar de ontmoeting met ASWH.

Trainingen vrij te bezoeken

De trainingen van het eerste elftal zijn komende week vrij te bezoeken. Houd langs de lijn wel anderhalve meter afstand tot anderen. Het vlaggenschip traint op maandag-, dinsdag- en donderdagavond om 19.45 uur.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Regionale recidivisten rivaliteit in halve finales play-offs

Het eerste | 08 jun 2023
Lees meer

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer