Vlaggenschip bereidt zich voor op ASWH

  • Het eerste

Het eerste elftal bereidt zich komende week met drie trainingen voor op de belangrijke wedstrijd tegen ASWH. De ploeg van trainer Gery Vink hervat de competitie zaterdag op bezoek bij de nummer zeventien.

Na overwinningen op AWC Wijchen (5-0), DVS’33 (3-2) en Sparta Nijkerk (1-0) lijkt G.V.V.V. klaar voor de competitiehervatting. De komende week traint de A-selectie drie avonden in aanloop naar de ontmoeting met ASWH.

Trainingen vrij te bezoeken

De trainingen van het eerste elftal zijn komende week vrij te bezoeken. Houd langs de lijn wel anderhalve meter afstand tot anderen. Het vlaggenschip traint op maandag-, dinsdag- en donderdagavond om 19.45 uur.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer