Dit moet je weten voor G.V.V.V. – Noordwijk

  • Het eerste

De thuiswedstrijd tegen Noordwijk is zaterdag de derde in een reeks van vier. Na een gelijkspel tegen HFC en overwinning op Spakenburg, jaagt de thuisploeg nu wederom op de volle buit. Dit moet jij weten voor deze wedstrijd. 

Het elftal van trainer Gery Vink rekent zaterdag weer op jouw steun. Met de support van de achterban jaagt G.V.V.V. op aansluiting bij de ploegen boven zich en daarmee op handhaving in de Jack’s League. Kom naar sportpark Panhuis en geniet van de ontmoeting met Noordwijk in speelronde 23 van de hoogste amateurcompetitie.

Koop je tickets vooraf

Bij aankomst op het sportpark meteen doorlopen? Koop dan vooraf jouw tickets voor deze wedstrijd. Volwassenen betalen €10. Jeugd tot 16 jaar en 65-plussers betalen €7 om deze wedstrijd te bezoeken. Leden en donateurs van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn hebben op vertoon van hun (digitale) ledenpas uiteraard gratis toegang. Er zijn ook tickets te koop aan de sportparkkassa’s.

Bereikbaarheid

Het is op zaterdagen druk op het sportpark. Kom daarom lopend of met de fiets naar deze wedstrijd. Reis je toch met de auto? Parkeer dan op de extra parkeerplaatsen bij zwembad De Vallei. Je vindt deze parkeerplaatsen aan de Sportlaan. Via een fietstunnel loop je dan in een paar minuten naar de club. Lees hier alles over de bereikbaarheid.

Hekken open om 13.00 uur

De hekken van het sportpark openen voor deze wedstrijd om 13.00 uur, anderhalf uur voor de wedstrijd. Kom op tijd naar de wedstrijd en geniet voor die tijd nog van een lekker hapje en drankje in ons clubhuis.

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer