G.V.V.V. 3 wint derby van DOVO

  • Senioren

Het derde elftal heeft zaterdagmiddag de derby tegen DOVO weten te winnen. De blauwhemden waren met 2-5 te sterk. 

Het duel op de rode zijde van sportpark Panhuis kon rekenen op veel publieke belangstelling. Die waren afgekomen op een vermakelijk duel met liefst zeven doelpunten, waarvan de meeste voor G.V.V.V. waren. De ploeg boekte een 2-5 zege door doelpunten van Jesper Gerritsen, Anouar Tagherbit, Luca Auteri en twee van Robert van ‘t Foort.

Blijven koploper

Door de overwinning op DOVO 3, blijft G.V.V.V. 3 koploper in de competitie. Het doelsaldo van de blauwhemden werd verder opgekrikt naar +50 en het puntentotaal staat nu op dertig punten uit twaalf wedstrijden. Volgende week speelt het derde opnieuw een derby, want dan bezoekt het SV Panter 2. Dat duel begint om 11.30 uur.

Ander nieuws

Koningin van de cleansheets? Word de nieuwe keeper van VR1

Senioren | 31 oktober 2023
Lees meer

Sportieve ambitie? Versterk het vrouwenvoetbal van G.V.V.V.

Senioren | 05 mei 2023
Lees meer

Meld je met een team aan voor het 7×7 seniorentoernooi

Senioren | 08 april 2023
Lees meer