G.V.V.V. 3 wint derby van DOVO

  • Senioren

Het derde elftal heeft zaterdagmiddag de derby tegen DOVO weten te winnen. De blauwhemden waren met 2-5 te sterk. 

Het duel op de rode zijde van sportpark Panhuis kon rekenen op veel publieke belangstelling. Die waren afgekomen op een vermakelijk duel met liefst zeven doelpunten, waarvan de meeste voor G.V.V.V. waren. De ploeg boekte een 2-5 zege door doelpunten van Jesper Gerritsen, Anouar Tagherbit, Luca Auteri en twee van Robert van ‘t Foort.

Blijven koploper

Door de overwinning op DOVO 3, blijft G.V.V.V. 3 koploper in de competitie. Het doelsaldo van de blauwhemden werd verder opgekrikt naar +50 en het puntentotaal staat nu op dertig punten uit twaalf wedstrijden. Volgende week speelt het derde opnieuw een derby, want dan bezoekt het SV Panter 2. Dat duel begint om 11.30 uur.

Ander nieuws

Sportieve ambitie? Versterk het vrouwenvoetbal van G.V.V.V.

Senioren | 05 mei 2023
Lees meer

Meld je met een team aan voor het 7×7 seniorentoernooi

Senioren | 08 apr 2023
Lees meer

VR30+ beleven veel plezier tijdens wekelijkse trainingen

Senioren | 16 feb 2023
Lees meer