IN DE MEDIA // ‘Hadden gewoon moeten winnen’

  • In de media

G.V.V.V. pakte zaterdag het vijfde punt in een week tijd. Toch was er ondanks de derde ongeslagen wedstrijd op rij teleurstelling in de kleedkamer, vertelde doelpuntenmaker Fabio Hendriksen. Een mediaoverzicht. 

De thuiswedstrijd tegen Quick Boys was voor G.V.V.V. het derde duel in een week tijd. Na het gelijke spel tegen TEC Tiel (1-1) en de overwinning op IJsselmeervogels (2-1), pakte G.V.V.V. ook een punt tegen Quick Boys. Fabio Hendriksen tekende voor zijn eerste doelpunt in het tenue van de club en mocht na afloop voor de microfoon van RTV Utrecht verschijnen.

De aanvaller deed wat zijn trainer van hem vroeg. “Zorg dat we gelijk maken zei hij tegen me toen ik het veld in mocht”, vertelde de doelpuntenmaker na afloop. Toch ging G.V.V.V. na de 1-1 tegen Quick Boys teneergeslagen het veld af. “Er was echt teleurstelling in de kleedkamer. Natuurlijk zijn we blij met een punt en hebben we drie keer op rij niet verloren, maar we hadden toch wel de betere kansen in deze wedstrijd. We hadden deze wedstrijd gewoon moeten winnen.” (Luister het hele interview)

Optimisme

Toch zag Danny de Leeuw ook reden voor positiviteit. “Het was een zware wedstrijd. Dan merk je dat dit het derde duel was binnen acht dagen. We hebben niet verloren en dat geeft vertrouwen”, sprak de middenvelder optimistisch in De Gelderlander. “Onze opdracht was om zo compact mogelijk te spelen en weinig weg te geven.” De zware druk van de bezoekers had De Leeuw wel verwacht. “Wij staan er slecht voor op de ranglijst en spelen op safe. Daardoor konden zij het spel maken.”

 

Ander nieuws

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Genrich Sillé op het nippertje geen matchwinner: ‘Heel blij, ook voor Byron’

In de media | 14 mei 2023
Lees meer