IN DE MEDIA // ‘Hadden gewoon moeten winnen’

  • In de media

G.V.V.V. pakte zaterdag het vijfde punt in een week tijd. Toch was er ondanks de derde ongeslagen wedstrijd op rij teleurstelling in de kleedkamer, vertelde doelpuntenmaker Fabio Hendriksen. Een mediaoverzicht. 

De thuiswedstrijd tegen Quick Boys was voor G.V.V.V. het derde duel in een week tijd. Na het gelijke spel tegen TEC Tiel (1-1) en de overwinning op IJsselmeervogels (2-1), pakte G.V.V.V. ook een punt tegen Quick Boys. Fabio Hendriksen tekende voor zijn eerste doelpunt in het tenue van de club en mocht na afloop voor de microfoon van RTV Utrecht verschijnen.

De aanvaller deed wat zijn trainer van hem vroeg. “Zorg dat we gelijk maken zei hij tegen me toen ik het veld in mocht”, vertelde de doelpuntenmaker na afloop. Toch ging G.V.V.V. na de 1-1 tegen Quick Boys teneergeslagen het veld af. “Er was echt teleurstelling in de kleedkamer. Natuurlijk zijn we blij met een punt en hebben we drie keer op rij niet verloren, maar we hadden toch wel de betere kansen in deze wedstrijd. We hadden deze wedstrijd gewoon moeten winnen.” (Luister het hele interview)

Optimisme

Toch zag Danny de Leeuw ook reden voor positiviteit. “Het was een zware wedstrijd. Dan merk je dat dit het derde duel was binnen acht dagen. We hebben niet verloren en dat geeft vertrouwen”, sprak de middenvelder optimistisch in De Gelderlander. “Onze opdracht was om zo compact mogelijk te spelen en weinig weg te geven.” De zware druk van de bezoekers had De Leeuw wel verwacht. “Wij staan er slecht voor op de ranglijst en spelen op safe. Daardoor konden zij het spel maken.”

 

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer