IN DE MEDIA // ‘Stonden er als één team’

  • In de media

G.V.V.V. deed dinsdagavond aan klantenbinding. In het eerste halfuur overklaste de thuisploeg competitiegenoot Spakenburg en liep het snel uit naar 4-0. Een mediaoverzicht.

Lars ten Teije bekroonde zijn eerste basisplaats dit seizoen met twee treffers. Hij had een zeer belangrijk aandeel in de zege van zijn team. “Ik heb er lang op moeten wachten, te lang vind ik zelf. Maar om het nu zo te bekronen is het dat zeker waard geweest. Ik ben altijd mijn best blijven doen en heb ook gesproken met de trainer dat ik in de spits kan spelen. Ik wil graag mijn kans opeisen in dit elftal, ik weet dat ik belangrijk kan zijn. Dat heb ik vandaag laten zien”, aldus Ten Teije bij Regiosport Veenendaal.

‘Wij zijn gewoon fitter’

“We stonden er vandaag als één team”, gaat Ten Teije verder. “We hadden het plan om ze zo hoog mogelijk op te vangen en meteen druk te zetten, om ze zo geen adem te geven. Dat pakte goed uit. We wisten dat ze het fysiek moeilijk hadden omdat ze zaterdag ook een wedstrijd hadden gespeeld. Wij zijn gewoon fitter.” Ten Teije is blij met de steun van de blauwe aanhang: “Het publiek staat ondanks de slechte prestaties nog vol achter ons. Deze overwinning was voor hen en de winst is ook zeker aan hen te danken.”

Na twee duels afwezigheid, sloot Tom Oostinjen afgelopen zaterdag weer aan bij de wedstrijdselectie. Hij speelde direct een goede wedstrijd en was ook dinsdagavond overtuigend. “We zitten in een proces waar we nu al lange tijd mee bezig zijn”, vertelt Oostinjen. “Vandaag heeft dat echt zijn vruchten afgeworpen. Er is een hoop veranderd in de afgelopen tijd en we hebben heel duidelijk naar elkaar uitgesproken wat we willen. Dat is elkaar naar een hoger niveau te tillen, dat betekent hard trainen en het niveau van elkaar eisen.”

Niet gerust

Een riante 4-0 voorsprong in de rust, dan lijkt de wedstrijd gespeeld. Toch was Taoufik Adnane er nog niet gerust op, verklaart hij bij RTV Utrecht: “We weten waar we nu inzitten. Gelukkig zat het nu allemaal een keer mee en viel het onze kant op.” (Luister het hele interview)

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn
Fotografie: © ProShots/Erich Snijder

Ander nieuws

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Genrich Sillé op het nippertje geen matchwinner: ‘Heel blij, ook voor Byron’

In de media | 14 mei 2023
Lees meer