G.V.V.V. trekt talent Genrich Sillé aan

  • Het eerste

Genrich Sillé maakt na dit seizoen de overstap naar het eerste elftal van G.V.V.V. De snelle buitenspeler komt over van voetbalvereniging De Meern en tekent in Veenendaal een contract voor één seizoen.

De technische commissie bereikte deze week een overeenkomst met Genrich Sillé (Nieuwegein, 5 maart 2002) voor seizoen 2022/2023. Het snelle talent speelde in de jeugd voor PSV, FC Utrecht, Heracles Almelo en USV Hercules en speelt sinds dit seizoen in het eerste elftal van De Meern. Bij de koploper van de tweede klasse scoorde Sillé – links op de foto – tot nu toe acht doelpunten.

De Boer: ‘Welkome versterking’

Rob de Boer is blij dat hij erin geslaagd is om Sillé aan te trekken voor G.V.V.V.: “Genrich is een zeer snelle buitenspeler uit de regio en kan rekenen op veel belangstelling van andere clubs. Zijn ervaring uit opleidingen van betaald voetbalclubs en zijn kwaliteiten maken hem een welkome versterking voor onze selectie.”

Zestien spelers vastgelegd

Genrich Sillé is de zestiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. De technische commissie trok Damian Stiemer, Jan Schimmel en Quincy Veenhof aan en verlengde de contracten van Byron Burgering, Tom Oostinjen, Danny de Leeuw, Steven Theunissen, Mats Grotenbreg, Maikel Epskamp, Mart de Jong, Joeri Potjes, Jan van Willige en Taoufik Adnane. Achraf Nejmi en Justin Spies hebben een doorlopend contract.

Fotografie: © Orange Pictures

Ander nieuws

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

STAND: Ook G.V.V.V. kan zegereeks koploper Spakenburg niet doorbreken

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer