Hicham Haouat en G.V.V.V. na dit seizoen uit elkaar

  • Het eerste

Het aflopende contract van Hicham Haouat in de hoofdmacht van G.V.V.V. wordt niet verlengd. De 24-jarige aanvaller gaat na twee seizoenen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De Edenaar kwam in 2020 over van N.E.C. Nijmegen, waar hij vijf jaar in de opleiding speelde. In zijn eerste jaar bij G.V.V.V. startte Haouat in de zes competitiewedstrijden die dat seizoen rijk was en wist daarin drie keer te scoren en drie assists af te leveren. Dit seizoen maakte de aanvaller wat minder speelminuten, maar kwam hij in zeventien competitiewedstrijden in actie. Hij scoorde daarin een keer.

Hicham Haouat en de technische leiding hebben in onderling overleg besloten om het aflopende contract niet te verlengen. Daardoor komt er komende zomer na twee jaar een einde aan de verbintenis van de aanvaller bij de Veenendaalse tweededivisionist. G.V.V.V. bedankt Hicham voor zijn inzet en wenst hem veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer