‘Ik krijg vaak de complimenten dat onze club zo verzorgd en gastvrij is’

  • Vrijwilligers Vrijdag

Elke vrijdag zet de club een vrijwilliger op een voetstuk, in de rubriek ‘Vrijwilligers Vrijdag’. Deze week Ria Diepeveen. Zij is gastvrouw in het businesshome.

Bij iedere wedstrijd van het eerste elftal is Ria te vinden in het businesshome. “Ik ben hier om 12.45 uur en ben bezig tot 19 uur. In die tijd schenk en serveer ik de hapjes en drankjes voor de bestuursleden, sponsoren, scheidsrechters en journalisten. Zo zorgen we altijd voor een gezellige zaterdagmiddag.” Dit werk doet ze al bijna twintig jaar. “Mijn man, Chris Diepeveen, was lid van het bestuur. Ik ging op zaterdagmiddag mee naar de wedstrijden. Ik was er toch, dus hielp ik mee. Ik vond het erg leuk en daarom doe ik het nog steeds.”

Veel contact

Wat maakt het werk zo leuk? “We hebben een fijn team. Daarnaast is het contact met de mensen die hier komen goed. Er komen vaak dezelfde mensen, maar soms zie je ook nieuwe gezichten. Ik ken veel mensen en spreek ze vaak. Zo hoor ik de fijne, maar ook de minder leuke zaken die mensen meemaken. Ik spreek ook het bestuur van de tegenstander en de scheidsrechters. We krijgen vaak de complimenten dat G.V.V.V. een gastvrije en verzorgde club is.”

Veel interesses

Ria Diepeveen is nog erg bij de tijd en dat maakt volgens haar dat ze nog lang bij de club betrokken blijft. “Wij zijn erg sport-minded en hebben nog veel interesses. Zolang het koppie blijft draaien en de benen blijven bewegen, zal ik blijven komen. Ik weet wel dat als ik ooit stop, mijn dochters, want ze zouden mijn dochters kunnen zijn, het goed over kunnen nemen.”

Tekst: GVVV.nl/Thom van de Loosdrecht
Fotografie: ©
Stefan Koops 

Ander nieuws

‘We willen de businessclub verder opbouwen’

Vrijwilligers Vrijdag | 16 december 2022
Lees meer

‘Dat de jongens nu in het vierde elftal spelen, vind ik het mooiste wat er is’

Vrijwilligers Vrijdag | 09 december 2022
Lees meer

‘Ik doe graag wat voor de gemeenschap’

Vrijwilligers Vrijdag | 02 december 2022
Lees meer