IN DE MEDIA // ‘Aan onszelf te wijten’

  • In de media

G.V.V.V. zag gisteren diep in de blessuretijd Kozakken Boys vanaf elf meter langszij komen. Het was de vierde ongeslagen wedstrijd op rij, maar met het punt schieten de blauwhemden weinig op. Een mediaoverzicht. 

“En dat hebben we volledig aan onszelf te wijten”, vond aanvoerder Taoufik Adnane in De Gelderlander. “Wij hebben drie honderd procent kansen niet benut. Hadden we die wel gemaakt, dan hadden we de wedstrijd op ons gemak kunnen uitspelen. Daar balen we flink van met z’n allen. Volkomen onnodig.”

Tegenslagen

Tom Oostinjen was aangeslagen na de wedstrijd, zo vertelt hij bij RTV Utrecht. “Deze komt heel hard aan. Doet heel veel pijn. We kwamen na rust snel op 2-1 en dan weet je dat het tegenhouden wordt. We hebben dit seizoen veel tegenslagen waar we mee om moeten gaan. Het is heel zuur dat je hem zo laat nog tegen krijgt.” (Luister het hele interview)

“Het lijkt wel of de gifbeker helemaal leeg moet, tot onderaan de bodem”, aldus Gery Vink na afloop. “De weerbaarheid van de ploeg wordt getest. Dit late tegendoelpunt kwam wel even binnen. In de eerste helft was het tempo te laag, zijn we slordig in balbezit. Hadden allebei moeite om het spel te maken. Desondanks scoren we een doelpunt en krijgen we twee grote kansen.”

‘Dat laten we na’

In de rust had Gery Vink wat dingen omgezet, waarna hij zag dat zijn ploeg goed uit de kleedkamer was gekomen. “Dan spelen we een halfuur zeer acceptabel. Komen snel op voorsprong. Dan moet je zo’n wedstrijd ook beslissen, maar dat laten we na.” (Bekijk het hele interview)

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn
Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Gery Vink geniet van nacompetitie en ploeg: ‘Dat moet je ook uitstralen’

In de media | 04 jun 2023
Lees meer

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer