IN DE MEDIA // ‘Daarvoor sta ik er’

  • In de media

G.V.V.V. beleefde een goed weekend. De hoofdmacht won van Excelsior Maassluis en verliet de laatste plaats. Een mediaoverzicht.

Byron Burgering had zaterdagmiddag een belangrijk aandeel in de zege van zijn ploeg. Met twee treffers schoot hij zijn ploeg naar een riante voorsprong. “Als aanvaller sta je er om doelpunten te maken, dat lukte vandaag”, aldus Burgering na afloop bij RTV Utrecht. “In de eerste helft kwamen we nog goed weg. Het valt nu een paar keer goed onze kant op, dat is lekker.”

De zege is voor G.V.V.V. de eerste uitoverwinning van het seizoen. “Dat is ook lekker. We zijn ook vijf wedstrijden op rij ongeslagen. Dat doet ook wat met de moraal van de groep. Nu we niet meer laatste staan gaan we klimmen”, besluit Burgering. (Luister het hele interview)

Complimenten

“Hier zijn we heel blij mee. Complimenten voor de aanvallers, heel scherp en heel alert”, aldus trainer Gery Vink. “In de tweede helft speelden we heel naïef. We hebben geluk gehad dat zij niet scoorden want anders kregen zij weer hoop.” (Luister het hele interview)

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Spies looft ploeg, maar baalt van verloop: ‘Al paar weken het probleem’

In de media | 04 februari 2024
Lees meer

Gery Vink opgelucht na late treffer: ‘Daarom is dat zo belangrijk’

In de media | 27 januari 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige spanning: ‘Hebben wij verzaakt’

In de media | 15 januari 2024
Lees meer