Jayden Versteeg is pupil van de week

  • Opleiding

De thuiswedstrijd tegen Katwijk wordt voor Jayden Versteeg hoe dan ook onvergetelijk. Hij is namelijk pupil van de week!

De speler uit de JO11 heeft vanmiddag de eer om de wedstrijd tegen Katwijk van heel dichtbij mee te maken. Hij heeft er enorm veel zin in. Mats Grotenbreg en Jayden hebben elkaar met de thuiswedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam al ontmoet. Hij mocht toen aan de hand van Mats meelopen het veld op. Daar was hij toen al blij mee, want Mats is zijn favoriete speler.

Blauwe familie

Jayden vindt G.V.V.V. erg leuk omdat het hier echt om voetbal gaat en zijn hele familie blauw is! In zijn team is het altijd erg gezellig met elkaar en dat vindt hij erg leuk. Deze middag wordt ook erg leuk, want hij voorspeelt 1-1 maar hoopt stiekem op 2-1! Wij duimen mee, Jayden. Veel plezier!

Ander nieuws

Ajax Camp bij G.V.V.V. in volle gang

Opleiding | 16 juli 2024
Lees meer

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer