Roan Maas is pupil van de week

  • Opleiding

Voor Roan Maas wordt het zaterdag hoe dan ook een onvergetelijke dag, want hij is pupil van de week! We stellen hem aan je voor.

De geluksvogel in de thuiswedstrijd tegen SVV Scheveningen luistert naar de naam Roan Maas en speelt in de JO11-2 van onze opleiding. Roan is in zijn elftal een middenvelder en heeft uit het eerste elftal Mart de Jong daarom als zijn grootste voorbeeld.

Overwinning

Roan is op zijn plaats bij G.V.V.V. en haalt veel plezier uit de leuke en uitdagende trainingen en de uitjes die de J.O.C. speciaal voor de jeugd organiseert. Volgens Roan wordt het een leuke wedstrijd en winnen we met 2-1. Wij duimen mee!

Ander nieuws

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

Nieuwe kledingsponsoren G.V.V.V.

Opleiding | 18 mei 2024
Lees meer