Zeer succesvolle paasbrunch voor jongste jeugd

  • Opleiding

De J.O.C. heeft vrijdagochtend een zeer succesvolle paasbrunch georganiseerd voor de jeugd t/m O11. Ruim tachtig kinderen genoten van een gezellige ochtend vol activiteiten.

Eindelijk kon de J.O.C. vrijdagochtend weer de bekende paasbrunch organiseren. Spelers uit de jeugdopleiding kwamen in grote getale naar sportpark Panhuis om mee te doen aan vele activiteiten.

Zoeken maar!

In de vroege ochtend was de organisatie al druk bezig geweest om eieren te verstoppen op het hoofdveld en veld 2. Het vinden van de gekleurde eitjes was niet de grootste uitdaging, maar vooral voor de witte eieren moest de jeugd even actief speuren. Per veld waren vijf witte eieren neergelegd. Het vinden daarvan was een mooi prijsje waard.

Na die speurtocht konden de eieren worden omgewisseld voor lekkere snoepjes. Daarna kon de overgebleven energie worden gebruikt om heerlijk los te gaan tijdens het ‘Bunny schieten’. Meiden uit de MO17-1 hadden zich in een pak gehesen en laten schminken om vervolgens door de jeugd te worden beschoten.

Aan tafel

Toen de energie wel op was, was het tijd om de krachten aan te vullen in het clubhuis. Daar stond een ruime brunch klaar voor de ruim tachtig kinderen, die zelf broodjes konden beleggen en het buikje konden vullen om vervolgens door papa of mama weer te worden opgehaald.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Jeugdopleiding publiceert donderdagavond voorlopige teamindelingen 2023/2024

Opleiding | 06 jun 2023
Lees meer

Opleiding zoekt naar voetbaldier voor functie voetbaltechnische zaken

Opleiding | 04 jun 2023
Lees meer

JO16-1 deelt de punten met DEV Doorn na krachtmeting in laatste duel

Opleiding | 03 jun 2023
Lees meer